Medvěd malajský

25. dubna 2010 v 12:55 | Eva (majitelka blogu) |  Zvířata
Nejmenší a zároveň jeden z nejinteligentnějších medvědů se vyznačlili černou avšak krátkou srstí. Obývá tropické lesy, kde se živí plody a různými živočichy. Většinu  života stráví na stromech, ve dne spí v jednoduchém hnízdě z větví.

Vědecký název Helardstos malaylanus.
Rozšíření Jihovýchodní Asie
Velikost Délka až 1, 4 m.

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 HAAS HAAS | Web | 25. dubna 2010 v 13:42 | Reagovat

Super článek!!! :-)

2 deinonych deinonych | Web | 25. dubna 2010 v 15:54 | Reagovat

Já je viděl v zoo Olomouc.

3 Anna Anna | E-mail | Web | 25. dubna 2010 v 19:01 | Reagovat

Krásné zvíře...

4 mojeznamky mojeznamky | Web | 25. dubna 2010 v 19:25 | Reagovat

moc hezké já je viděl zase v zoo lešná

5 juriju juriju | E-mail | Web | 4. května 2010 v 19:17 | Reagovat

Moc pěkné. Tento druh medvědů se mi strašně líbí. Mají ho v zoo v Jihlavě.

6 dinoexpres dinoexpres | Web | 16. června 2010 v 7:12 | Reagovat

Promiň mojeznamky, ale v zoo lešná mají medvědy ušaté ne malajské.

7 Elena Olivares Elena Olivares | 9. května 2012 v 11:31 | Reagovat

xfjibhsuioxdbnuáídfhguádfbkobm kldfphgp uił#ipoethhůebcvbcbncn chbsndvbhnsvjnsvdmuvsdjvmnsduwujdsdjsudkdjmsdsjdsjdsjdh

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama