Anoa nížinní

12. dubna 2010 v 15:38 | Eva (majitelka blogu) |  Zvířata
Vdecký název Bubalus Depressisonus
Rozšíření Celebes
Velikost Délka bez ocasu až 1,8 m

Jeden z nejmenších anejjrozšířenějších torů světa. V kohoutku často ani plně vzrostlý anoa nepřekoná výšku jednoho metru, takže je menší než mnoho jelenů. Anoa nížinný obývá tropické lesy a nížinné bažiny. Má černou srst a kuželovité, dozadu namířené rohy.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 HAAS HAAS | Web | 12. dubna 2010 v 16:24 | Reagovat

Hezký!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama